SEZONA: 1

EPIZODA: 7

OPIS

Ostalo je samo šest parova u showu Ples sa zvijezdama , a u sedmoj emisiji koju gledatelji imaju priliku vidjeti ovog petka, 3. maja od 22:45 sati vidjet ćemo ih između ostalog i u timskim nastupima. Naime, sami parovi izabrali su svoje partnere i to na način da su dva najbolje rangirana para iz prethodne epizode dobili pravo kreirati svoje plesne timove.
Osim klasičnih izvedbi svakog para, vidjet ćemo tako i plesni nastup dva tima sačinjenog po tri para koji će plesati zajedničku koreografiju.
Najbolje plasirani u šestoj emisiji bili su par Šarić - Jeričević, a drugoplasirani bio je par Sobin - Pilić. Ivan i Paula za svoj tim odabrali su tako Marka Grubnića i Elu Vuković te Viktoriju i Marka Mrkića, dok Slavko i Gabriela u svoj tim uvode Josipu Pavičić Berardini, Damira Horvatinčića te Sonju Kovač i Gordana Vogleša.
Žiri će ocjenjivati nastup oba tima, a zbroj tih ocjena će se pribrojiti ocjenama koje će parovi dobiti za svoje individualne nastupe, te će oni biti pretvorene u bodove. Plesni stilovi koji se plešu u timskim nastupima su jive i cha cha cha.
Osim timskih plesova vidjet ćemo i nastupe svakog pojedinog para, pa ćemo tako ovaj put vidjeti kako Ivanu i Pauli leži jazz dance, dok će Slavko i Gabriela izvesti cha cha cha. Marko i Ela će se ovaj put pokušati spasiti od ulaska u plesni dvoboj s jazz danceom, dok će naklonost žirija i publike Sonja i Gordan pokušati pridobiti tangom. Viktorija i Marko ove sedmice pripremaju se za quickstep, Josipa i Damira čeka tango, a Slavka i Gabrielu cha cha cha.

Slike

Ples sa zvijezdamaPles sa zvijezdamaPles sa zvijezdamaPles sa zvijezdamaPles sa zvijezdamaPles sa zvijezdamaPles sa zvijezdamaPles sa zvijezdamaPles sa zvijezdamaPles sa zvijezdamaPles sa zvijezdamaPles sa zvijezdamaPles sa zvijezdamaPles sa zvijezdamaPles sa zvijezdamaPles sa zvijezdamaPles sa zvijezdamaPles sa zvijezdamaPles sa zvijezdamaPles sa zvijezdama

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Matilda i Ramsayjevi (2015)

    image
    On je Gordon Ramsay. Strašni Gordon Ramsay. No, kada ga vidite u obiteljskom okruženju možda ćete promijeniti mišljenje. Pogotovo ako je riječ o kulinarskoj...
  • Ja to tako

    image
    Postoji li razlika između vlastite slike u medijima i privatno? Uživaju li slavni više od običnih ljudi i kako? Koje nam praktične savjete za bolji život...
  • Sasječen (2007)

    image
    Chopped challenges four promising chefs to turn a selection of everyday ingredients into an extraordinary three-course meal. In each episode, four chefs compete....
  • K:CN Nedeljom u 3

    image
    Zabavna emisija.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.