poster

Medij s Long Islanda

Long Island Medium (2010)


OPIS

Normalna majka iz New Yorka koja balansira svakodnevni život sa svojom sposobnošću pričanja sa umrlima. Svaka epizoda pokazuje koliko njen ta sposobnost utjeće na njen svakodnevni privatni život.
Svaka mama je posebna, ali Theresa ima poseban dar. Taj dar mnogi ne razumiju, ali ona kao medij želi pomoći ljudima i prenijeti im poruke koje su za njih ostavili njihovi najbliži. U malo više od dvije godine ona je razuvjerila mnogobrojne skeptike i omogućila im kakav-takav završetak!

Slike

Medij s Long IslandaMedij s Long IslandaMedij s Long IslandaMedij s Long IslandaMedij s Long IslandaMedij s Long IslandaMedij s Long IslandaMedij s Long IslandaMedij s Long IslandaMedij s Long IslandaMedij s Long IslandaMedij s Long IslandaMedij s Long IslandaMedij s Long IslandaMedij s Long IslandaMedij s Long IslandaMedij s Long IslandaMedij s Long IslandaMedij s Long IslandaMedij s Long Islanda

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.