OPIS

Bubrezi su izuzetno važni za naše zdravlje i kvalitetu života. Ne samo da oni čiste naš organizam, nego i reguliraju krvni tlak, održavaju čvrstoću kostiju i stimuliraju stvaranje crvenih krvnih zrnaca koja nose kisik po tijelu. Naši bubrezi čiste krv otprilike 40 puta dnevno, što je oko 200 litara krvi. O važnosti bubrega u emisiji "Život i zdravlje" govore prof. dr. sc. Ingrid Prkačin, specijalistica interne medicine i subspecijalistica nefrologije s Klinike za Internu medicinu Kliničke bolnice "Merkur" Zagreb te prim. mr.sc. Sonja Hodžić, specijalistica pedijatrije i subspecijalistica pedijatrijske nefrolologije sa Klinike za dječje bolesti KBC Rebro Zagreb.

Slike

Život i zdravljeŽivot i zdravljeŽivot i zdravljeŽivot i zdravljeŽivot i zdravljeŽivot i zdravljeŽivot i zdravljeŽivot i zdravljeŽivot i zdravljeŽivot i zdravljeŽivot i zdravlje

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.