poster

Igraj za zavičaj

Igraj za zavičaj

zabavni | Srbija

Gdje gledati
Televizija uživo Strimovanje
img

OPIS

U trećoj emisiji TV takmičarskog šou programa "Igraj za zavičaj" dobićemo nove četvrtfinaliste. Za prolazak u naredni krug takmičenja bore se predstavnici Jagodine, Kruševca, Pirota i Zrenjanina.
Uz podršku navijača iz gradova, videćemo ko je bio najbrži, ko je imao najbolju taktiku i koncentraciju. Saznaćemo ko će donirati 100.000 u humanitarne svrhe, a ko je dobio mogućnost da prenese svoj novac u naredni krug takmičenja.
Svi takmičari su prošli Mensine i specijalne memorijske testove i na njima pokazali odlične rezultate na osnovu kojih su i odabrani da predstavljaju svoj grad.
Domaćin u studiju je Slobodan Šarenac, a na terenu - u samim gradovima takmičara, kroz igru "Gradovanje radovanje", zadatke za takmičare osmislio je Miki Perić.
Emisija je realizovana uz pomoć Ministarstva za državnu upravu i lokalnu samoupravu i gradskih uprava.
Iza ove jedinstvene forme takmičarskog šou programa stoji RTS i izvršna produkcija Fruit Works.

Slike

Igraj za zavičaj

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Šopingholičarke

    image
    Shopping, to je ono što najviše voli ženski dio populacije! U ovom natjecateljskom reality show programu, s budžetom od 50.000 dinara, za mjesto pobjednika borit...
  • Affari Tuoi formato famiglia

    image
  • VIP room

    image
    Igrani program u kojem učestvuju četiri mlade glumice.
  • Dnevna soba

    image
    Reč je o emisiji Zabavnog programa, koja će pokušati da savetuje i razonodi gledaoce. Želja je da se u sat i po gledaoci relaksiraju i zabave, kako bi pobegli od...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.