SEZONA: 1

EPIZODA: 114

OPIS

Jose Alfredo stiže u novi grad i kupuje rudnik. Maurilio govori Teu o financijskoj krizi u tvrtki. Maria Marta razmišlja o udaji za Maurilija. Jose Alfredo počne raditi u rudniku. Maria Marta planira ženidbu Joaa Lucasa. Cora demantira priču koju je ispričala Teu. Jose Alfredo prodaje dijamante Dionisiju. Maurilio i Danielle se poljube. Maria Marta pita Merivala o komendatorovu imetku. Amanda pozove Leonarda na Joaovo Lucasovo vjenčanje. Maria Clara je ljubomorna na Cristinu. Du govori Lucasu da očekuje blizance. Josue javlja komendatoru da mu se sin ženi. Cristina, Marta i njezina djeca daju ponudu Mauriliju kako ne bi izgubili tvrtku. Jose Alfredo slavi uspjeh svoga plana. Jose Alfredo se odluči vratiti u Rio. Du voze u rodilište. Joao Lucas je umiruje.

Slike

ImperijImperijImperijImperijImperijImperijImperijImperijImperijImperijImperijImperijImperijImperijImperijImperijImperijImperijImperijImperij

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.