EPIZODA: 3

OPIS

Darko Markov i njegov kolega, taksist Goran, susreću se u bašti restorana. Goran mu priča o tome kako mu se ukazalo svjetlo na kraju dugog tunela. Posredstvom interneta upoznao je mladu Ruskinju, Snježanu iz Rostova na Donu, koja je 20 godina mlađa od njega. Dovest će je u Beč i oženit će se njom u inat bivšoj supruzi i sinu, s kojima je u svađi. Goran se hvali pokazujući Darku sliku buduće žene iz Rusije. Pred njim je sada nova šansa, mogućnost za novi početak, s obzirom na to da sa Snježanom planira imati dijete.

Slike

Gastarbajterske pričeGastarbajterske pričeGastarbajterske pričeGastarbajterske priče

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Regioskop

    image
    Dokumentarni filmovi.
  • Une brique dans le ventre

    image
  • Hod vijekova

    image
    "Hod vijekova" je emisija koja nas vraća u prošlost, te nas upoznaje sa porijeklom raznih običaja i sa tradicijom naroda na prostoru Bosne i Hercegovine.
  • Jorkširski veterinar (2015)

    image
    Članovi tima u Skeldaleu doista su strastveni ljubitelji životinja. Njihova klijentela rijetko ima zdravstveno osiguranje, no dobrobit životinja uvijek dolazi na...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.