OPIS

Drma dremež, trese treš, pogledaj je ako smeš!
Mi pravimo "Promaju". Zato što je "Promaja" sredstvo protiv ukočenosti prozora, vrata i duha. "Promaja" je izvor svežeg vazduha i ideja, možda čak i eliksir mladosti. Ovo poslednje nije proverena informacija, ali svakako garantujemo da će naša "Promaja" podmladiti vaše ekrane.
Mi smo ekipa srednjoškolaca koja vam je na misiji da pravi emisiju - emisiju koja će pokazati da mi mladi nismo tako strašni (kao ni promaja), da nas svašta zanima i da hoćemo da radimo, ako nam se za to pruži prilika. Hoćemo da čujete naš glas, da gledate naše priloge i da bolje razumete naš svet.
E pa, drugari, došlo je vreme da predahnemo! U poslednjoj epizodi iz ovog ciklusa predstavljamo vam jednu književnicu i jednog pijanistu, Anđela pokušava da izvaja svoju prvu, hm, činiju u školi Tehnoart, a Dragiša se teleportovao u jedan kancelarijski kolektiv, i to ni manje ni više nego kao - direktor!
Mašemo vam, do skorog viđenja!
Ekipa Promaje:Vukašin ČečenĐorđe MarinkovIvana MilanovNatalija NikolićMarta JovanovićElena DamjanacLidija SimićAleksandar PašalićDarko MandićMilica CvetkovićDajana OsmaniKatarina LazićAndrija NedićNikola ĐorđevićMila Todorović
Urednici: Ana Pavlović i Višnja PečenčićReditelj: Ivan Pecikoza
facebook.com/promajaRTSinstagram.com/promajarts

Slike

Promaja

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Klima Update (2021)

    image
  • Hallo Deutschland (1997)

    image
    The tabloid magazine presents emotional stories about people in Germany and around the world.
  • Trend

    image
    "Trend" je emisija o zabavi, muzici, glamuru, svijetu poznatih, slavnih i popularnih.
  • À l'Affiche

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.