SEZONA: 1

EPIZODA: 105

OPIS

Josue vraća dijamant Joseu Alfredu koji se rastuži kada shvati da kamen više ne sjaji. Cora se uplaši kada se probudi u hotelu i ugleda Josuea. Joao Lucas se čudi jer je otac ljut na njega. Xana kaže Cristini da je Cora možda u vezi sa Josueom. Josue uvjeri Coru da je spavala s Joseom Alfredom. Maria Marta kori Amandu jer se vratila ujutro kući. Magnolia se prepire s Marijom Isis. Beatriz posjeti Leonarda u bolnici. Cristina ugleda Vicentea i Mariju Claru. Enrico promatra kako inspektori dolaze u restoran. Jose Alfredo kaže Cristini da je Josue uzeo dijamant koji je bio kod Core. Jose Alfredo objasni Cristini da je vratio kamen. Pietro ugleda Coru kako dolazi kući sa Josueom i kaže to Xani. Vicente se prepire s glavnim inspektorom.

Slike

ImperijImperijImperijImperijImperijImperijImperijImperijImperijImperijImperijImperijImperijImperijImperijImperijImperijImperijImperijImperij

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.