poster

Srbija na vezi

Srbija na vezi

informativni | Srbija

Gdje gledati
Televizija uživo Strimovanje
img

OPIS

Gledaćete...
Srpska dopunska škola „Jovan Jovanović Zmaj“ iz Hamburga, uz podršku Generalnog konzulata Republike Srbije i Hrama svetog Arhangela Mihaila u Hamburgu, predstavila je izložbu Etnografskog muzeja u Beogradu:„Narodna kulutra Srba u 19. I 20. veku“ i radionice „Dete i tradicija“ za decu i mlade. Gost Maša Peruničić član odeljenja za prosvetno-pedagošku delatnost Etnografskog muzeja iz Beograda.
Dugogodišnji novinar i urednik lista "Politika" Stanko Stojiljković gotovo pola veka se bavi novinarskim praćenjem nauke i srpskih naučnika u zemlji rasejanju. Autor je i emisije "Nauka 50" koja se emituje na programima RTS-a. Ovih dana u Galeriji RTS-a održana je promocija, ponovo pokrenutog štampanog izdanja, magazina "Galaksija". Gost emisije novinar i urednik Stanko Stojiljković.Ekipa RTS-a biće gost na „Sebian festivalu“ u Sidneju od 23. do 24. februara. RTS-ov tim u Sidneju, na štandu RTS Planeta, predstaviće mulitmedijalnu platformu- prečicu do zavičaja u digitalnom formatu.Predsednik Srpske nacionalne akademije iz Toronta, Žarko Brestovac, odlikovan je povodom Dana državnosti za izuzetan doprinos kulturi, a ustanova na čijem je čelu, već četvrtu godinu nastavlja redovne aktivnosti. Tokom ovog meseca u Galeriji SNA održane su dve izložbe minijatura, a potom akvarela Dušana Đukarića. Izveštava Branka Dikanović Trbojević.
Urednik i voditelj emisije Boban Kovačević
Reditelj Ernestina Gligorijević

Slike

Srbija na veziSrbija na veziSrbija na veziSrbija na veziSrbija na veziSrbija na veziSrbija na veziSrbija na veziSrbija na veziSrbija na veziSrbija na vezi

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.