OPIS

Nasmijati ljude nije nimalo lak posao. Dobro to zna svatko tko je bar jednom ispričao neuspjeli vic. Takvih neugodnih tišina nisu pošteđeni ni stand-up komičari. Pripremajući se za pomalo neobičan stand-up nastup, Davor Dretar Drele otkrio je kako se komičari izvuku iz nezgodnih situacija, jesu li Hrvati nezahvalna publika i zašto je humor zapravo ozbiljna stvar.
Doba osvajanja pjesmom i pjevanja šlagera pod prozorom daleko su iza nas. Ipak, dašak 20-ih i 30-ih godina donio je glazbeno-poetski cabaret 'Adam i ona' koji je publiku odveo u neka prošla vremena.
U rubrici Kuhanje je IN Sanja Doležal priprema neodoljive slasne kokos kuglice. Pogledajte recept i voljenima ovaj dan učinite posebno slatkim!

Slike

IN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazin

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Politique

    image
  • Rano jutro

    image
    Jutarnji program Happy TV.
  • Ni crno ni belo

    image
  • Šarenica

    image
    Šarenica je emisija kolažnog tipa koja se emituje subotom i nedeljom na RTS 1 od 9 do 11 sati. Sadržaj su zanimljive reportaže snimljene na terenu i dokumentarne...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.