poster

Posljednji lovac na vještice

The Last Witch Hunter (2015)

fantazija, akcija, avanturistički | SAD, Kina, Kanada
Režiser: Breck Eisner
CineStar Fantasy | Danas | 18:40

Ocjena: 5.9/10
Ocjena korisnika: 7.5/10
(70 glasova)

OPIS

Stoljećima su se cijele vojske lovaca na vještice borile protiv ovih strašnih neprijatelja širom svijeta, a među njima je bio i Kaulder, hrabri ratnik koji je uspio ubiti svemoćnu Vještičju kraljicu i pritom desetkovati njezine sljedbenike. U trenucima prije svoje smrti, Kraljica ga je proklela te učinila besmrtnim, čime ga je zauvijek odvojila od voljene supruge i kćeri. Danas je Kaulder jedini pripadnik svoje vrste i već stoljećima lovi vještice istovremeno čeznuvši za odavno izgubljenim voljenima. No Kaulder ni ne pomišlja da ga uskoro čekaju epske bitke koje će odlučiti o tome hoće li ljudska vrsta preživjeti.

Slike

Posljednji lovac na vješticePosljednji lovac na vješticePosljednji lovac na vješticePosljednji lovac na vješticePosljednji lovac na vješticePosljednji lovac na vješticePosljednji lovac na vješticePosljednji lovac na vješticePosljednji lovac na vješticePosljednji lovac na vješticePosljednji lovac na vješticePosljednji lovac na vješticePosljednji lovac na vješticePosljednji lovac na vješticePosljednji lovac na vješticePosljednji lovac na vješticePosljednji lovac na vješticePosljednji lovac na vješticePosljednji lovac na vješticePosljednji lovac na vještice

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.