poster

Domaće je domaće

Domaće je domaće (2015)


OPIS

ZENICA

ZEPS je jedan od najdugovječnijih sajmova u Bosni i Hercegovini pa se ekipa emisije Domaće je Domaće naravno uputila u Zenicu da vam pokaže ovu zanimljivu manifestaciju. Da bismo vam dokazali da Zenica nije samo tranzitni grad pored kojeg trebate proći na nekom od vaših putovanja, odlučili smo za vas snimiti zanimljivu turističku razglednicu, a nakon toga vam pokazati sam sajam. Čaršijska džamija i muzej samo su neki od kulturno povijesnih znamenitosti koje možete vidjeti u Zenici. Želite li bolje upoznati našu prelijepu domovinu Bosnu i Hercegovinu ne propustite biti s nama i ovog petka u emisiji Domaće je Domaće na OBN televiziji.

Slike

Domaće je domaćeDomaće je domaćeDomaće je domaćeDomaće je domaćeDomaće je domaćeDomaće je domaćeDomaće je domaćeDomaće je domaćeDomaće je domaćeDomaće je domaćeDomaće je domaćeDomaće je domaćeDomaće je domaćeDomaće je domaćeDomaće je domaće

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.