SEZONA: 1

EPIZODA: 94

OPIS

Salvador se sukobi s Carmem. Antoninho moli Juliane da ponovno bude kraljica njegove škole sambe. Enrico razgovara s Manoelom. Joseu Pedru nije drago što se Cristina zanima za tvrtkine financije. Danielle prizna Eriki da je snimila izjavu Josea Pedra. Jairo nađe skriveni ružičasti dijamant. Reginaldo pregovara o dijamantu s Joseom Alfredom. Reginaldo vodi Josea Alfreda svojoj kući. Cristina dozna tužnu vijest o Fernandu. Erika kaže Danielle da joj ne može pomoći. Jairo dolazi Corinoj kući s dijamantom i želi da ona odradi svoj dio dogovora. Carmem pokazuje kopije svih Claudiovih i Leonardovih dokumenata. Merival se zabrine. Jairo otkrije Cardosovu adresu. Jurema ugleda nered u svojoj sobi i javlja Reginaldu da su ih okrali.

Slike

ImperijImperijImperijImperijImperijImperijImperijImperijImperijImperijImperijImperijImperijImperijImperijImperijImperijImperijImperijImperij

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.