SEZONA: 1

EPIZODA: 94

OPIS

Marko prima Matu nazad u Lokvicu uz uvjet da drži Krešu na oku. Povjeruje mu da je Krešo izašao iz šverca.
Ivana se ne može pomiriti s Božinim odlaskom pa, uz pomoć Luke, snima izjave seljana o Boži, ne bi li tako pokazala biskupu koliko je Božo važan za Lokvicu. Unatoč trudu, Ivana ne uspijeva doći do kvalitetnog materijala - seljani uopće ne surađuju.
Petra predlaže ženama da krenu u posao s kolačima. No, cure se ubrzo posvađaju, a Petra im, da ih smiri, obeća kupiti pravu pećnicu.
Tadija nagovara Krešu da se pomiri s Almom kako bi im obojici olakšao život. Krešo pokušava pričati s Almom, a kad mu to ne uspije, namjerno pred njom padne s motora.
Ante moli Mirelu da se vrati u lokal. Kada se zagrle, Anti opet poleti ruka pa ga Mirela izbaci iz kuće. Nezaposlena Mirela baca se u biznis s izradom nakita.

Slike

Na graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa granici

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.