poster

Glazbeni specijal: Red Hot Chili Peppers i George Michael Specijal

Glazbeni specijal (2011)

glazbeni | Hrvatska

OPIS

O albumu Red Hot Chili Peppersa "I'm With You" govore Anthony Kiedis i novi gitarist u bandu Josh Klinghoffer. Josh je zamijenio Johna Frusciantea što je bio jedan od najvećih izazova pred izlazak novog albuma legendarnog banda.
Kiedis i Klinghoffer govore detaljno o nastanku albuma, procesu nastanka pjesama u novim okolnostima. Govore i o pjesmi "Even Your Brutus" za koju kažu da se u njoj ne radi o religiji nego o tome da se rimuje s Brutom i, dakako, zašto je naziv albuma "I'm With You".
U drugom dijelu emisije vidjet ćemo, među ostalim, i snimku samog početka svjetske turneje Georgea Michaela "Symphonica".
Autor i urednik: Ante Batinović

Slike

Glazbeni specijal: Red Hot Chili Peppers i George Michael SpecijalGlazbeni specijal: Red Hot Chili Peppers i George Michael SpecijalGlazbeni specijal: Red Hot Chili Peppers i George Michael SpecijalGlazbeni specijal: Red Hot Chili Peppers i George Michael Specijal

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.