OPIS

U Pulsu naši reporteri donose ove priče:
Kampanja "Prekinimo šutnju", koju je potaknula udruga RODA zainteresirala je domaće, a nedavno i svjetske medije, poput britanskog BBC-ja. Potaknulo je to našu ekipu da istraži kakvo je stanje danas te što bi se i kako trebalo mijenjati.
Već 45 godina, još od turske invazije 1974., Cipar živi podijeljen na dva dijela. Južni, grčki dio, međunarodno je priznat, za razliku od samoproglašene Turske Republike Sjeverni Cipar. Kad politiku ostavimo po strani, život u izolaciji, uvjerila se i naša ekipa, nije ni jednostavan ni lak.
U knjizi "Ništa lažno" svoje je ratne, ali i logoraške dane opisao Predrag Matić Fred. Njegova sjećanja na dane provedene u srpskim logorima potaknuli su Matiju Vukšića da ih pretvori u scenarij. Prije nego što napravi igrani film, za Puls ih je pretočio u televizijsko svjedočanstvo.
U tinejdžerskim danima sve su slobodno vrijeme posvećivali rock 'n' rollu. U međuvremenu su odrasli, završili fakultete, izgradili respektabilne karijere, zasnovali obitelj, a onda shvatili da im nešto silno nedostaje: glazba njihove mladosti! Priču o osječkim Lavinama donosi Sanja Pražen.

Slike

PulsPulsPulsPulsPulsPuls

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Global info CNN

    image
    Global info CNN je emisija o svjetskim događajima koji su obilježili dan, uz analize globalnih tema i procesa.
  • Business

    image
    We bring you up-to-the-minute business updates and bring you up to speed on all international finance and economics matters, making sure you're updated on...
  • Vremenska prognoza i stanje na putevima

    image
    Vremenska prognoza i stanje na putevima.
  • Tech Live Style

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.