OPIS

Murtaugh i Riggs istražuju smrt koja se desila samo nekoliko trenutaka prije nego je na utrci pobijedio konj na kojeg se žrtva kladila. Leo Getz insistira da je posrijedi ubistvo i pomaže u istrazi. Murtaugh nadopunjuje svoju oporuku, dok se Riggs bori da raskrsti sa prošlosti.
Riggs se nalazi sa prijateljima iz djetinjstva i shvata da bi oni mogli biti umiješani u slučaj pljačke i ubistva koji istražuje sa Murtaughom. Murtaugh pronalazi u kuhinji skrivenu supstancu, koju daje Scorseseu na testiranje u namjeri da u nedjelu uhvati nekog od svoje djece.

Slike

Smrtonosno oružjeSmrtonosno oružjeSmrtonosno oružjeSmrtonosno oružjeSmrtonosno oružjeSmrtonosno oružjeSmrtonosno oružjeSmrtonosno oružjeSmrtonosno oružjeSmrtonosno oružjeSmrtonosno oružjeSmrtonosno oružjeSmrtonosno oružjeSmrtonosno oružjeSmrtonosno oružjeSmrtonosno oružjeSmrtonosno oružje

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.