SEZONA: 1

EPIZODA: 1 - 365

OPIS

Vratite se u 19. listopada 1987. godine - takozvani crni ponedjeljak, najgori pad tržišta dionica u povijesti Wall Streeta. Do danas nitko ne zna tko je to prouzročio... sve dosad. Ovo je priča o tome kako je skupina autsajdera preuzela plavokrvni, muški klub Wall Streeta i uništila najveći svjetski financijski sustav, limuzinu Lamborghini i stakleni strop. U ovoj urnebesnoj komediji glume Don Cheadle, Andrew Rannells i Regina Hall.

Slike

Crni ponedjeljakCrni ponedjeljakCrni ponedjeljakCrni ponedjeljakCrni ponedjeljakCrni ponedjeljakCrni ponedjeljak

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Crni guja (1982)

    image
    BBC-jeva humoristična serija u četiri sezone i više zasebnih epizoda govori o životu Edmunda Crne Guje. Svaka se sezona bavi drugim povijesnim razdobljem i shodno...
  • Kako napraviti dobre stvari (2018)

    image
    Grupa kreativne djece pokazuje nam kako napraviti dobre stvari: zanatske ideje, kuhanje, mađioničarske trikove, šale, znanost i life hacks.
  • Gaming Show (In My Parents Garage) (2014)

    image
    Three teens create a YouTube channel devoted to gaming while doing celebrity interviews and video game reviews.
  • Usred ničega (2009)

    image
    Zaboravite sportaše, filmske zvijezde i političare. Pravi su junaci roditelji, no Frankie je sigurno superjunakinja. Ova brižna supruga i majka pripada srednjoj...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.