poster

Simon: Oh No, Not Gaspard's Friends

Simon (2016)


Gdje gledati
Televizija uživo Strimovanje
img

SEZONA: 2

EPIZODA: 12 - Oh No, Not Gaspard's Friends

OPIS

Simon je preslatki mali zec koji pršti vitalnošću djetinjstva. U dobu je kad maleni zečići (kao i malena djeca) stasaju u osobe i doživljavaju izazove u odnosu s roditeljima, kreću u školu, uče općenito o svijetu, suočavaju se s autoritetima i, naravno, uče svoj jezik. Djeca mogu uzeti Simona za primjer zauzimanja za sebe, mogu učiti od njega i iz njegovih nepodopština, iz situacija u kojima Simon treba popustiti u svom insistiranju i razmaženosti, a pritom uvijek ostati pristojan i duhovit.
Simon je francuska animirana televizijska serija utemeljena na knjigama Stéphanie Blake u izdanju francuskog izdavača L'Ecole des loisirs. Televizijsku seriju režirao je Julien Cayot, a producirala ju je GO-N Productions. Serija je u Francuskoj imala premijeru 17. prosinca 2016. na kanalu France 5, a potom se proširila diljem svijeta.

Slike

SimonSimonSimonSimonSimonSimonSimon

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.