SEZONA: 1

EPIZODA: 4

OPIS

Kompleksan svijet vojnih heroja
Dramska serija "Brave prati priče najhrabrijih američkih vojnika prilikom izvršavanja najizazovnijih zadataka iza neprijateljskih linija, pritom se suočavajući s raznim profesionalnim i privatnim odricanjima. Uzbudljiva radnja se temelji na ratnim misijama elitnog tima tajnih operacija, koji predvodi zamjenica ravnatelja obavještajne agencije Patricia Campbell (Anne Heche), a uz nju su uvijek i bivši operativac Delta Forcea i direktor komunikacija za tim Adam Dalton (Mike Vogel) te bivši operativac CIA-e Noah Morgenthau (Tate Ellington). Svi članovi visokokvalificiranog tima trude se misije učiniti sigurnima dok spašavaju živote nevinih ljudi i suočavaju se s najopasnijim misijama na svijetu.
Producent serije je Dean Georgaris, a premijerno je prikazana 2017. godine na NBC-u. U dvije epizode pojavljuje se bivši prvak u kickboxingu u srednjoj kategoriji Dennis Keiffer, koji je imao manje uloge i u serijama kao što su „Dr. House, „Sinovi anarhije i „True Blood, a Tate Ellington i Anne Heche glumili su zajedno i u seriji „Quantico.

Slike

BraveBraveBraveBraveBraveBraveBraveBraveBraveBraveBraveBraveBraveBraveBraveBraveBraveBraveBraveBrave

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.