SEZONA: 1

EPIZODA: 7

OPIS

Po svaku cijenu ubojice će biti pronađene.
Mladi inspektor beogradske policije Aleksandar Jakovljević (Vuk Kostić), usprkos svojem problematičnom ponašanju, dobije važan slučaj - ubijena je kći uglednog poslovnog čovjeka, čija firma gradi najveći stambeno-poslovni kompleks u regiji. U početku se ubojstvo povezuje s poslovnim ulaganjem, no Aleksandar istražuje i privatni život ubijene djevojke, nesvjestan da svoj stavlja u opasnost jer je nekome stalo da se ubojstvo što prije zataška. Aleksandra progoni i neriješeno ubojstvo njegovog oca Mileta, policijskog inspektora. Kada otkrije da su ubojstva povezana, Aleksandar je još odlučniji razriješiti ih i razotkriti ubojicu. Dok očajnički traga za istinom, Aleksandar ne zna kome vjerovati. Nije siguran može li se osloniti na svog šefa i najboljeg prijatelja, pokojnog oca, načelnika policije Marjanovića (Tihomir Stanić), može li vjerovati svom kolegi Mirku (Marko Janketić), Mariji, javnoj tužiteljici s kojom je u vezi, pa čak i forenzičarki Jeleni (Nina Janković).
Premijerno prikazana u listopadu 2016. godine, hvaljena kriminalistička serija „Ubice mog oca“, koja je prema riječima autora, Nataše Drakulić i Predraga Antonijevića, inspirirana popularnom američkom serijom „True Detective“, kao i nekim događajima koji su se doista dogodili u srpskoj prijestolnici, brzo je stekla brojne poklonike. Nagradu Zlatna antena za najbolju srpsku TV seriju primila je 2017. godine, a redatelj Predrag Antonijević na istim je dodjelama nagrađen za režiju.

Slike

Ubice mog ocaUbice mog ocaUbice mog ocaUbice mog ocaUbice mog ocaUbice mog ocaUbice mog oca

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.