OPIS

Kao u noćnoj mori, više od 12 tisuća morskih pasa Carcharhinus limbatus nalazi se nadomak obale, 800 Carcharhinus amblyrhynchos pliva kod zabačene turističke destinacije, dok se izrazito samotni morski psi mako roje kako bi preživjeli na dnu svijeta.
Obale Novog Zelanda okružuju stotine malenih otoka i vulkana. Iza toga dramatičnog krajolika navodno živi jato morskih pasa u oceanskim dubinama. Upravo će se u tu nepreglednu morsku pustoš uputiti stručnjak za morske pse Riley Elliot. Rijetki su snimili modrulje i dugonose psine kako se skupljaju oko izvora hrane, no Riley se nada da će upravo to snimiti te otkriti njihovu rijetko viđenu društvenu interakciju. A 500 kilometara od obale Kolumbije jedno je od najvećih jata mlatova. Ali zašto je ondje, usred ničega?

TRAJANJE: 45 min

Slike

Roj morskih pasaRoj morskih pasaRoj morskih pasaRoj morskih pasaRoj morskih pasaRoj morskih pasaRoj morskih pasaRoj morskih pasaRoj morskih pasaRoj morskih pasaRoj morskih pasaRoj morskih pasaRoj morskih pasa

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.