OPIS

Drma dremež, trese treš, pogledaj je ako smeš!
Mi pravimo "Promaju". Zato što je "Promaja" sredstvo protiv ukočenosti prozora, vrata i duha. "Promaja" je izvor svežeg vazduha i ideja, možda čak i eliksir mladosti. Ovo poslednje nije proverena informacija, ali svakako garantujemo da će naša "Promaja" podmladiti vaše ekrane.
Da li ste čuli za mačku koja luta? Zapravo, mačora. Tačnije, u pitanju je čovek, Kanađanin koji već godinama živi u Beogradu i prati njegov ritam. Vaš i naš Šašavi Paša će vas upoznati sa dotičnim Erikom Mutom - njegovim radom, muzikom i mišljenjem o našoj zemlji.
Naše kamere su uhvatile skup Diznijevih princeza u kafiću, usred žučne rasprave o ženskim pravima. Ekskluzivno u "Promaji" možete saznati više o Elzinim strategijama državne uprave, mišljenju o štrajku skandinavskih ledolomaca i bračnim planovima.
U nešto romantičnijem stilu, Lidija će vam objasniti zašto nije bezbedno voleti nekoga "do neba" - na primeru ljubavi između dve neutronske zvezde.
Gospodin Dragi Saveta će pokušati da reši problem Jokse iz Bataje, odnosno njegovog oca koji boluje od teške zavisnosti - zavisnosti gledanja televizije.
Ekipa Promaje:Vukašin ČečenĐorđe MarinkovIvana MilanovNatalija NikolićMarta JovanovićElena DamjanacIrina ArsenijevićLidija SimićAleksandar PašalićDarko MandićMilica CvetkovićDajana OsmaniKatarina LazićAndrija NedićNikola ĐorđevićMila TodorovićRelja VasićMatej Rusmir
Urednice: Ana Pavlović i Višnja PečenčićReditelj: Ivan Pecikoza
facebook.com/promajaRTSinstagram.com/promajarts

Slike

Promaja

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Puls Srbije

    image
    Snagu ljudskih sudbina, aktuelnih dešavanja i odabranih sagovornika, svakog radnog dana, od 11:00, opipavaju Miloš Anđelković i Milica Marković u emisiji PULS...
  • Trend

    image
    "Trend" je emisija o zabavi, muzici, glamuru, svijetu poznatih, slavnih i popularnih.
  • À l'Affiche

    image
  • Potrošački smjer

    image
    Emisija obuhvata problematiku prava i zaštite potrošača u BiH kroz sveobuhvatno informiranje javnosti. U suradnji sa udruženjima za zaštitu potrošača,...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.