poster

Spremljeno i zakopano: Stumpieova američka ponuda

Shed & Buried (2016)

Discovery Channel | 18. 5. 2024. | 09:00

Gdje gledati
Televizija uživo Strimovanje
img
img

SEZONA: 2

EPIZODA: 7 - Stumpie's American Take Away

OPIS

Voditelj Henry Cole i stručnjak za restauraciju motocikala Sam Lovegrove obilaze britanske šupe tražeći starinska motorna blaga koja mogu popraviti i prodati.

Slike

Spremljeno i zakopanoSpremljeno i zakopanoSpremljeno i zakopanoSpremljeno i zakopanoSpremljeno i zakopanoSpremljeno i zakopanoSpremljeno i zakopanoSpremljeno i zakopanoSpremljeno i zakopanoSpremljeno i zakopanoSpremljeno i zakopanoSpremljeno i zakopanoSpremljeno i zakopanoSpremljeno i zakopanoSpremljeno i zakopanoSpremljeno i zakopanoSpremljeno i zakopanoSpremljeno i zakopanoSpremljeno i zakopanoSpremljeno i zakopano

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Trgovci automobilima (2003)

    image
    Pridružite se iskusnom trgovcu automobilima Mikeu Breweru i vrhunskom mehaničaru Eddu Chini dok prolaze kroz automobilske avanture. Glavni zadatak serije Trgovci...
  • Sandžački biseri

    image
    U emisiji Sandžački biseri gledajte teferiče iz našeg komšiluka, iz Sandžaka, kako se to provode ljudi u Sandžaku, kako čuvaju svoju tradiciju i sl.!
  • Organic Panic (2014)

    image
    Organic Panic challenges what has become the conventional wisdom of a global movement that affects every area of our lives.
  • Fashion Magazines

    image
    FashionTV gives you an exclusive look at the photoshoots of magazine editorials from all over the world.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.