OPIS

Trenutno glumi u tri projekta koji će se naći na RTS-u, u serijama "Delirijum tremens", "Moja generacija" i "Žmurke". U "Krupnom planu" Velike iluzije je glumica Milica Zarić.
Nominacije za nagradu Zlatni globus, druge po značaju u fabrici snova obično nagoveštavaju kakav rasplet treba očekivati na dodeli Oskara. Udruženje stranih novinara akreditovanih u Holivudu obznanilo je ko je u igri za 76. dodelu koja će se odigrati 6. januara. "Velika iluzija" pažnju posvećuje favoritima.
Govorimo o Potporedsedniku Adama Makeja koji predvodi listu favorita sa šest nominacija i o Spajdermenu koji je kandidat za najbolji animirani film.
Iz ugla kritičara Milana Krunića predstavljamo Baladu o Basteru Skragsu, novi film braće Koen.
"Premotavanje" nas vraća u 1976. godinu nastanka trećeg rimejka filma Zvezda je rođena, a povod je 5 osvojenih nominacija za nagradu "Zlatni globus" koje je dobila najnovija verzija Bredlija Kupera.
U "Kontraplanu" sa proslavljenom glumicom, dobitnicom ordena britanskog carstva Emili Votson koju smo gledali u film "Srećni princ" Oskara Vajlda.
Autor i urednik: Sandra Perović
Saradnici: Selina Lovren Aksentić, Jelena Carević, Zoran Janković
Realizacija: Tijana Todorović, Svetlana Perović, Marko Jeftić

Slike

Velika iluzijaVelika iluzijaVelika iluzijaVelika iluzijaVelika iluzijaVelika iluzijaVelika iluzijaVelika iluzijaVelika iluzijaVelika iluzijaVelika iluzijaVelika iluzijaVelika iluzijaVelika iluzijaVelika iluzijaVelika iluzija

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Info scena

    image
    Emisija na potpuno nov način predstavlja detalje iz života poznatih ličnosti. Ovo je celebrity emisija kojoj će ljudi verovati. Sve poznate ličnosti imaju isti...
  • Izbor iz Sarajevskog jutra i Špice

    image
    Pogledajte najbolje trenutke iz Sarajevskog jutra.
  • Sa druge strane

    image
    Kako izgleda svakodnevica poznatih? Sa kim se druže, gde piju kafu, vole li da kuvaju, da li vežbaju, imaju li vremena za frizera ili kozmetičara… Otvorili su nam...
  • Nova IN

    image
    Emisija Nova IN svakodnevno u domove gledatelja donosi najnovije vijesti s domaće i strane showbizz scene, preglede društvenih događaja te priče o životu poznatih...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.