OPIS

Drma dremež, trese treš, pogledaj je ako smeš!
"Promaja" je novi serijal Redakcije školskog programa, koji možete pratiti od subote 15. decembra. To nije samo serijal namenjen srednjoškolcima, već TV serijal koji srednjoškolci - prave! Kreativni tim čine beogradski učenici, koji su tokom prethodnih nekoliko meseci vredno i posvećeno "otvarali prozore i vrata" da bi na vašim ekranima napravili "„Promaju".
Zašto "Promaja"? Naš narod se poslovično plaši promaje. Ovaj TV serijal Redakcije Školskog programa nastojaće (između ostalog) i da vas podseti da su to bapske priče u koje ne treba verovati. "Svako izdanje "Promaje" će vam stizati premijerno subotom, na Prvom programu RTS-a u 12.45. Govorićemo o temama koje nas zanimaju, na način koji je nama zabavan. Verovali ili ne, takvih tema ima mnogo. U njih ne spadaju rijaliti programi, tabloidi i crne hronike. Verovali ili ne.
Hoćemo da nas gledaju naši vršnjaci jer smatramo da u medijima nema dovoljno sadržaja za nas. Hoćemo da nas gledaju i stariji, jer smatramo da bi im ponekad dobro došlo da se prisete svojih mlađih dana. Povrh svega, hoćemo sve da vas podsetimo da mi mladi nismo opravdana tema za razgovor samo onda kada može da se govori o našim problemima. Sasvim sigurno, imamo i neke probleme, ali imamo i dobre fore, čudne anegdote, lude ideje, fantastične priče i realne uspehe. Dok nas bolje ne upoznate, obaveštavamo: Nemojte nas se plašiti... čak i iako ponekad preglasno zalupimo vrata...", poručuju srednjoškolci - članovi kreativnog tima koji stvara emisije novog TV serijala Redakcije školskog programa.
Urednice TV serijala "Promaja": Ana Pavlović i Višnja PečenčićReditelj: Ivan Pecikoza
Saradnici - srednjoškolci:Elena DamjanacLidija SimićĐorđe MarinkovDarko MandićMilica CvetkovićDajana OsmaniAndrija NedićAleksandar PašalićIrina ArsenijevićIvana MilanovKatarina LazićMila TodorovićVukašin ČečenNikola ĐorđevićMarta JovanovićPetar JovićNatalija NikolićRelja VasićAnja Anđela Pantić
Drma dremež, trese treš, pogledaj je ako smeš - od 15. decembra subotom na RTS 1 u 12.45!

Slike

Promaja

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.