SEZONA: 4

EPIZODA: 2

OPIS

Životinje katkad znaju biti neobične, opasne ili čak strašne! Pustolovka Naomi Wilkinson kreće na putovanje svog života te se susreće s noćnim morama iz svijeta prirode!
Naomi Wilkinson zaputila se na putovanje svog života tijekom kojega će iskušati svoju izdržljivost do krajnjih granica. Putujući svijetom Naomi će se suočiti s noćnim morama iz svijeta prirode - sa životinjama koje su neobične, opasne ili svojim izgledom plaše! Neke se od njih na prvi pogled doimaju slatkima i umiljatima, ali Naomi će otkriti više o njihovim mračnim stranama.
Ali to nisu jedina iznenađenja koja Naomi čekaju na putovanju. Od krokodila do paukova, neke od životinja kojih se ljudi najviše boje uopće nisu onako strašne kako se isprva doimaju, a Naomi će ih pokušati osloboditi lošeg glasa koji ih prati. Istražit će sve, od špilja punih šišmiša i žohara pa sve do spavaćih soba prepunih kukaca, a upoznat će i ljude koji su doživjeli bliski susret s pravim noćnim morama, npr. s najezdom miševa, s medvjedima koji kopaju po smeću i s divljim sobovima koji lutaju gradom.
Naomi će posjetiti i uistinu stravična mjesta te će se suočiti sa svojim najcrnjim strahovima, a gledatelji će pratiti svaki njezin korak. U posebnoj, posljednjoj epizodi Naomi nabraja svojih deset najgorih noćnih mora te naposljetku otkriva koja joj je od njih bila daleko najstrašnija. Hoćete li pogoditi o čemu je riječ?

Slike

Noćne more iz svijeta prirodeNoćne more iz svijeta prirodeNoćne more iz svijeta prirodeNoćne more iz svijeta prirodeNoćne more iz svijeta prirodeNoćne more iz svijeta prirodeNoćne more iz svijeta prirodeNoćne more iz svijeta prirodeNoćne more iz svijeta prirodeNoćne more iz svijeta prirodeNoćne more iz svijeta prirode

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • U potrazi za izvanzemaljcima (2014)

    image
    IN SEARCH OF ALIENS follows Giorgio Tsoukalos, an Ancient Astronaut theorist and leading contributor to Ancient Aliens, as he explores the fascinating evidence...
  • Children of the Sun (2020)

    image
    The rise and fall of the Maya, the Incas and the Aztecs, three pre-Columbian civilizations whose greatness and mysteries fascinate.
  • Srpski junaci srednjeg veka (2017)

    image
    „Srpski junaci srednjeg veka“ je igrano-dokumentarna TV serija realizovana prema ideji glumca i reditelja Radoša Bajića. Ovaj televizijski projekat gledaocima...
  • Eko minijature

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.