SEZONA: 1

EPIZODA: 116

OPIS

Bijesnom Macanoviću nije jasno kako je Andrijana došla do suzavca. Katarina predlaže Sunčici i Nevenki da se njih tri udruže protiv Matka u namjeri da brani vezu između Sunčice i Mihaela. Andrijana se privremeno skriva od oca u Slavenovoj garaži. Zoran je zabrinut koliko je Mila depresivna nakon nesreće, Krešo mu predlaže neka više misli o poslu. Perić pretpostavlja da bi Slaven mogao imati nešto s Andrijaninim bijegom. Sunčica predloži Mihaelu neka se ponudi kao pomoć Matku u adaptaciji stana, da bi mu se svidio. Matko pristaje, ali pod strogim uvjetima. Bijesni Kučera kupuje cvijeće i vino Domiću kako bi on impresionirao sestru Nives. Roni traži Andrijanu u Slavenovoj garaži i savjetuje im neka se Andrijana kloni mjesta na koja zalazi Macanović. Zoran posluša savjet prolaznika i počne kraj mjesta Miline nesreće lijepiti oglase u kojima se traže očevici. Kučera pokušava kod Nevenke urgirati u vezi zahtjevnog Domića, no ona mu savjetuje neka sami riješe svoje probleme. On potraži Domića u uredu, koji ga dočeka s puškom uperenom u njega.

Slike

Sve će biti dobroSve će biti dobroSve će biti dobroSve će biti dobro - Barbara NolaSve će biti dobro - Bojana Gregorić VejzovićSve će biti dobro - Damir MarkovinaSve će biti dobro - Duško ModrinićSve će biti dobro - Duško ValentićSve će biti dobro - Goran GrgićSve će biti dobro - Gorana Marin i Siniša PopovićSve će biti dobro - Kostadinka Velkovska i Duško ValentićSve će biti dobro - Petra MarojaSve će biti dobro - Željko ŠestićSve će biti dobro 01Sve će biti dobro 02

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.