Nova TV predstavlja novu zanimljivu emisiju koja informira, propituje i analizira aktualne gospodarske teme, no donosi priče i s područja mikro malih i srednjih poduzeća, novih tehnologija, ali i startup scene koja je unatrag nekoliko godina doživjela svoj veliki boom u Hrvatskoj. Urednica nove gospodarske emisije na Novoj TV je Gordana Gelenčer, novinarka s više od dvadeset godina novinarskog iskustva. Gordana se specijalizirala za teme s područja makroekonomije i financija kao što su tržište kapitala, BDP, monetarna politika i brojne druge.
Emisija Informer osim zanimljivih novinarskih reportaža o aktualnim društvenim i gospodarskim pitanjima Hrvatske, donosi i osvrte političkih predstavnika i ekonomskih stručnjaka donoseći priču iz svake perspektive. Tako prva epizoda donosi temu o HNB-u i mjerama kojima se olakšava odobravanje kredita poduzetnicima, no banke unatoč tome i dalje zadržavaju visok prag rizika i teže odobravaju takve kredite, a o svemu tome za Informer govore ekonomski stručnjaci, ali i sami poduzetnici. Kakva je klima u Hrvatskoj prisutna za razvoj ženskog poduzetništva te kako se može unaprijediti ova sfera, gledatelji mogu saznati na Novoj TV.

Bilo je na kanalima:

Doma TV  NOVA TV  

PREPORUKE
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.