poster

Školski sat: Knjiga: Trojica u Trnju

Školski sat

magazin, dječji | Hrvatska
Režiser: Ivana Radovčić

Gdje gledati
Televizija uživo Strimovanje
img
img

OPIS

Danas govorimo o krimiću. Većini nas u jednom razdoblju života krimići su posebno uzbudljivi, no u Hrvatskoj nema mnogo književnika koji su se uhvatili u koštac s tim žanrom. U zapetljanu mrežu krimića već je godinama uhvaćen književnik Pavao Pavličić, a čini nam se da su u istraživanju krimića uživali i naši učenici.

Autor: Ervin Bajuk
Voditelj: Ivan Planinić
Urednik: Sanja Nakić

Slike

Školski sat: Knjiga: Trojica u TrnjuŠkolski sat: Knjiga: Trojica u TrnjuŠkolski sat: Knjiga: Trojica u TrnjuŠkolski sat: Knjiga: Trojica u TrnjuŠkolski sat: Knjiga: Trojica u TrnjuŠkolski sat: Knjiga: Trojica u TrnjuŠkolski sat: Knjiga: Trojica u TrnjuŠkolski sat: Knjiga: Trojica u TrnjuŠkolski sat: Knjiga: Trojica u TrnjuŠkolski sat: Knjiga: Trojica u TrnjuŠkolski sat: Knjiga: Trojica u TrnjuŠkolski sat: Knjiga: Trojica u TrnjuŠkolski sat: Knjiga: Trojica u TrnjuŠkolski sat: Knjiga: Trojica u TrnjuŠkolski sat: Knjiga: Trojica u TrnjuŠkolski sat: Knjiga: Trojica u TrnjuŠkolski sat: Knjiga: Trojica u TrnjuŠkolski sat: Knjiga: Trojica u TrnjuŠkolski sat: Knjiga: Trojica u TrnjuŠkolski sat: Knjiga: Trojica u Trnju

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • vox nachrichten

    image
  • Littoral

    image
  • World Of Watersports

    image
    World of Watersports (ŇWOWÓ) is a fast paced one-hour magazine-style series highlighting water-related power, sail and surf action from around the globe.
  • Dobro je znati (2011)

    image
    Pogledajte zanimljive i inspirativne priče naših sugrađana... U prvoj emisiji magazina "Dobro je znati" pogledajte priču o zagrebačkim studentima - informatičkim...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.