poster

Čarobna ploča - Svijet oko nas: Putovanje (ponašanje u grupi) - U muzeju

Čarobna ploča (2011)

dječji | Hrvatska

EPIZODA: 11

OPIS

Pozivamo društvo da se pred ekranima skupi jer danas učimo kako se ponašati u grupi. Nasmijat će vas današnja priča u kojoj će Krešo glumiti vodiča. Mila će izvoditi bijesne gliste i nasmijavati Čarobnu ploču koja će glumiti turiste. Grupa će prvo po gradu šetati, a Mila će kasniti, brbljati, svima smetati. U muzeju će nam Krešo pokazati slike i skulpture, važna djela naše kulture. No ni to našu Milu ne zanima, na vrh glave popet će se svima! Krešo ne odustaje i ima ideju kako Milu naučiti bonton u muzeju. Kad si dio grupe, važno je znati uvijek se lijepo ponašati.
Glume: Mila Elegović i Krešo Mikić

Slike

Čarobna ploča - Svijet oko nas: Putovanje (ponašanje u grupi) - U muzejuČarobna ploča - Svijet oko nas: Putovanje (ponašanje u grupi) - U muzejuČarobna ploča - Svijet oko nas: Putovanje (ponašanje u grupi) - U muzejuČarobna ploča - Svijet oko nas: Putovanje (ponašanje u grupi) - U muzejuČarobna ploča - Svijet oko nas: Putovanje (ponašanje u grupi) - U muzejuČarobna ploča - Svijet oko nas: Putovanje (ponašanje u grupi) - U muzejuČarobna ploča - Svijet oko nas: Putovanje (ponašanje u grupi) - U muzejuČarobna ploča - Svijet oko nas: Putovanje (ponašanje u grupi) - U muzejuČarobna ploča - Svijet oko nas: Putovanje (ponašanje u grupi) - U muzejuČarobna ploča - Svijet oko nas: Putovanje (ponašanje u grupi) - U muzejuČarobna ploča - Svijet oko nas: Putovanje (ponašanje u grupi) - U muzejuČarobna ploča - Svijet oko nas: Putovanje (ponašanje u grupi) - U muzejuČarobna ploča - Svijet oko nas: Putovanje (ponašanje u grupi) - U muzejuČarobna ploča - Svijet oko nas: Putovanje (ponašanje u grupi) - U muzejuČarobna ploča - Svijet oko nas: Putovanje (ponašanje u grupi) - U muzejuČarobna ploča - Svijet oko nas: Putovanje (ponašanje u grupi) - U muzejuČarobna ploča - Svijet oko nas: Putovanje (ponašanje u grupi) - U muzejuČarobna ploča - Svijet oko nas: Putovanje (ponašanje u grupi) - U muzejuČarobna ploča - Svijet oko nas: Putovanje (ponašanje u grupi) - U muzejuČarobna ploča - Svijet oko nas: Putovanje (ponašanje u grupi) - U muzeju

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.