OPIS

duzimač Konrad Hansen se ponosi činjenicom da je od svoje firme „Hansen Marzipan“ stvorio tržišnog lidera u Evropi. Vjeruje da je došlo vrijeme da se proširi na Kinu, gdje je marcipan još uvijek nepoznat. Sa 72 godina, Konrad želi da se penzioniše, ali umjesto da posao preda najstarijem sinu Svenu, radniku koji je upoznat sa svakodnevicom posla, imenuje Larsa za svog nasljednika, izazivajući turbulentnu situaciju u porodici.
Da bi proslavili širenje u Kinu, Konrad i Lars putuju u Šangaj, gdje ih očekuje uznemiravajuće iznenađenje. Konrad dobija misteriozni paket nakon ceremonije: marcipan proizveden u Kini sa Hansen logom i bojama, napravljen od istog recepta koji je bio porodična tajna od 1882. godine.Hansen postaje svjestan da bi lako mogao izgubiti svoja ulaganja vrijedna 200 miliona evra, što bi značilo kraj za čitavu kompaniju.
Unajmljuje Floriana, novinara za „Shanghai Economist“ da bi to istražio, a on odmah osjeća da Hansenov službeni interpreter Chang Suong zna više nego što govori.
Suong krije tajnu - tajnu koja se krije već decenijama, a direktno je vezana za Konrada Hansena.
Kako se Lars muči sa svojim ugledom i unutrašnjim problemima, i kako njegov brat Sven pada u tešku depresiju, Konrad pokušava da sve, bar prividno, održi kako je i bilo. Suong, međutim, nije više u stanju da čuva tajnu i povjerava se novinaru: prije mnogo godina, njena majka je pobjegla u NjemačKu i sakrila se kod Hansenovih, gdje je toplo dočekana; međutim, nakon što je Konrad izdao svoju ženu radi nje, bila je natjerana da ih napusti.
Konradov sin, Tao (posledica njihove afere), sada postaje neprijatelj, vođen željom da uništi Hansenove...

Slike

Posljednji patrijarh
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.