OPIS

Vulkan se sprema da eksplodira. Jedan neuništivi čovjek mora da riješi misteriju. Važna priča o ljubavi i promjeni. Bogat i razuzdan grad, koji su uništile bitke i moć. Katastrofa će promijeniti sve.
Pompeja je oduvijek bila biser imperije...
24. avgusta 79.god. dogodila se snažna eksplozija. Vulkan se iznenada probudio. Građani Pompeje shvataju da će se njihovi životi zauvijek promijeniti.
Marko je rimski vojnik za koga se vjeruje da je mrtav. On se vraća u Pompeju da pronađe svoju voljenu Valeriju. Po povratku u svoj grad, on će biti upleten u rješenje misterioznog ubistva...
Stvarni heroj, sam protiv svih u lavirintima moći, on će otkriti slučaj ubistva i objelodaniti političku zavjeru. On će takođe preći lični put iskupljenja i promjene, dolazeći u kontakt sa hrišćanskom zajednicom koja se počela buditi.
Vulkan će promijeniti sudbinu cijelog grada i njegovih građana... Marko i Valerija će spasiti mnoge živote i shvatiće da su nada i ljubav besmrtne vrijednosti.

Slike

Pompeja
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.