SEZONA: 1

EPIZODA: 1

OPIS

VRLO ENGLESKI SKANDAL šokantna je istinita priča o prvom britanskom političaru kojemu se sudilo zbog urote za ubojstvo. Krajem šezdesetih homoseksualnost je upravo dekriminalizirana, a Jeremy Thorpe (Hugh Grant), čelnik Liberalne stranke i najmlađi vođa bilo koje britanske političke stranke u zadnjih stotinu godina, ima tajnu koju očajnički skriva. Dokle god je Norman Scott (Ben Whishaw), njegov lajavi bivši ljubavnik u blizini, Thorpeova briljantna karijera u opasnosti je, a Thorpe na koncu vidi samo jedan način da zauvijek ušutka Scotta. Suđenje Jeremyju Thorpeu zauvijek je promijenilo politiku dok je britanska javnost otkrivala najmračnije vladine tajne i dokle je spremna ići da bi ih skrila.

Slike

Vrlo engleski skandalVrlo engleski skandalVrlo engleski skandalVrlo engleski skandalVrlo engleski skandalVrlo engleski skandalVrlo engleski skandal

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.