poster

Volim Hrvatsku

Volim Hrvatsku (2012)

game show | Hrvatska

SEZONA: 6

EPIZODA: 5

OPIS

Četvrta emisija i nova pobjeda Bojanovaca! U bratskom "obračunu" od početka ove sezone rezultat je tri prema jedan za Bojana. I u petoj emisiji ekipa obećava dobru zabavu, ples, smijeh i sjajne domaće hitove u izvedbi mladih i talentiranih pjevača Alena Đurasa, Brune Oberan i Matije Cveka, u pratnji benda Ante Gele.
U Goranovom timu igraju: pjevačica Antonia Matković Šerić, glumica Mada Peršić i pjevač Žan Jakopač.
U Bojanovoj su ekipi: kick-boksač Antonio Plazibat, glumac Marko Cindrić, pjevačica Tina Kresnik.
No, nije samo pjesma i šala, bodove nosi znanje, a pokoji i sreća. Tko je bio spretniji i brži u igrama sport, televizija i film, jesu li znali kako se zove festivalska nagrada Dubrovačkih ljetnih igara, koja je najdublja jama u Hrvatskoj, što je žalta, koji je Blankin najviši skok u vis, koliko umirovljenika prima inozemnu mirovinu, saznajte u današnjoj emisiji. Provjerite i vi svoje znanje! Pridružite se Mirku Fodoru, Goranu i Bojanu Navojcu u najboljoj vikend-zabavi za cijelu obitelj!
Scenarist: Alen Đurica
Redatelj: Ivan Miladinov
Urednica projekta: Andrijana Škorput

Slike

Volim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim Hrvatsku

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.