SEZONA: 7

EPIZODA: 24

OPIS

Legendarna serija "Mućke", koja je gledaocima kroz sezone donijele brojne komične zgode i nezgode porodice Troter, te njihovih prijatelja, nedavno su proglašene najgledanijom serijom u istoriji britanske televizije, a dobar humor u kombinaciji sa odličnom glumačkom igrom pokazali su se kao dobitna kombinacija jer svaka je nova sezona bila gledanija od prethodne.
Smještena je u zabačeni dio Londona, Peckham, a u glavnim ulogama nastupili su David Jason kao ambiciozni preprodavač Derek "Delboy" Trotter, Nicholas Lyndhurst kao njegov mlađi brat Rodney i Lennard Pearce kao njihov vremešni djed (kojeg je poslije zamijenio Buster Merryfield kao njihov ujak Albert). Uz potporu snažne glumačke ekipe, serija je pratila njihove uspone i padove u životu, pogotovo pokušaje da se obogate.
Hvaljena od kritike i publike, serija je osvojila brojne nagrade, uključujući priznanje Britanske akademije. 2004. je u BBC-jevu istraživanju proglašena najboljim britanskim sitkomom.

Slike

MućkeMućkeMućkeMućkeMućkeMućkeMućkeMućke

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.