SEZONA: 1

EPIZODA: 6

OPIS

Svi prisutni zatečeni su međusobnim susretom u bolnici. Biba je izvan sebe. Niti joj je Lea rekla da je Zoe završila u bolnici, niti zna zašto se to desilo. Trenutno je najviše zanima ko je Lazar, i zašto je tu. Nastasja i Sava saznaju gdje je odsjeo Lazar te gdje je Lein stan. Trude se prikupiti što više informacija za Mihajla. Marina upoznaje Livija na zabavi. Između njih se strasti brzo rasplamsaju. Zoe i Ven su sretni, zaljubljeni i veseli uprkos bolesti. On joj je velika podrška. Zoe poziva Lazara u stan jer ga želi bolje upoznati. Biba i Pero šokirani su kada od Lee saznaju da je čovjek protiv kojeg je svjedočila na sudu, i osuđeni ubica, otac njihove unuke.

Slike

Pogrešan čovjekPogrešan čovjekPogrešan čovjekPogrešan čovjekPogrešan čovjekPogrešan čovjekPogrešan čovjekPogrešan čovjekPogrešan čovjekPogrešan čovjekPogrešan čovjekPogrešan čovjekPogrešan čovjekPogrešan čovjekPogrešan čovjekPogrešan čovjekPogrešan čovjekPogrešan čovjekPogrešan čovjekPogrešan čovjek

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.