SEZONA: 1

EPIZODA: 11 - serijski program

OPIS

Kemal je mladić koji studira kako bi postao inžinjer rudarstva. U isto vrijeme, Kemal prihvata različite poslove na brodovima, kako bi izdržavao svoju porodicu. On nije bogat mladić, ali ga to ne sprečava da radi sve kako bi ostvario svoje snove.
Nihan je mlada i lijepa djevojka iz bogate porodice. Ona je slikarka koja naročito uživa slikati portrete. Jednog dana, u potrazi za slikarskom inspiracijom za svoju novu izložbu, Nihan odlazi u grad i tu upoznaje Kemala.
Uzajamna privlačnost je očigledna, dok Nihan slika Kemalov portet, a on uživa gledajući je. Uprkos činjenici da dolaze iz različitih sredina, Kemal i Nihan se zaljubljuju jedno u drugo. Zaljubljeni par želi što prije stupiti u brak, oboje uvjereni da su pronašli ljubav svog života.
Ipak, Emir, mladić kojeg Nihan dugo poznaje, pokušava ih razdvojiti i radi sve što može kako bi se Nihan zaljubila u njega. Kada Nihanin brat blizanac Ozan, spletom nesretnih oklonosti, ubije jednu djevojku, Emir koristi svoj položaj da bi prikrio taj nesretan slučaj i spriječio da Ozan završi u zatvoru. U zamjenu za spas svog brata, Nihan se pristaje udati za Emira. Ona odlučuje prekinuti s Kemalom, a zbog straha za brata, ona to čini bez ikakvog objašnjenja.
Pet godina kasnije, Kemal i Nihan se ponovo sreću, kada se Kemal vrati u Istanbul kao uspješan biznismen i započne posao sa Emirom.
Je li Nihan zaboravila svoju prvu i jedinu ljubav? Hoće li Kemal ikada saznati pravi razlog zbog kojeg je Nihan prekinula s njim? Je li Emir spreman izgubiti Nihan? Hoće li Nihan i Kemal uspjeti prevazići brojne prepreke koje stoje na putu njihovoj ljubavi? Je li ljubav između Kemala i Nihan prava, iskrena i beskrajna?

Slike

Beskrajna ljubavBeskrajna ljubavBeskrajna ljubavBeskrajna ljubavBeskrajna ljubavBeskrajna ljubavBeskrajna ljubav

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.