OPIS

Sanja je sa svojim suradnicima pripremila još bolje i zanimljivije emisije. Kako su gledatelji navikli, i u ovoj sezoni očekuju kvalitetne i aktualne goste iz svih područja, ali i zanimljive, a ponekad i škakljive teme o kojima će raspravljati javne osobe. Iskreno, glasno i ponosno Sanja i njeni gosti pričat će o ljubavi, sreći, patnji, prijateljstvu i roditeljstvu. "Koliko god publika voli gledati moju emisiju, toliko i ja uživam stvarajući je. Oduvijek sam željela biti novinarka i ostvarili su mi se najluđi snovi - rekla je Sanja ususret novoj televizijskoj sezoni. Kvaliteta ovog govori i činjenica da je "Magazin In" postao vaša subotnja tradicija, a Sanja će se kao i dosad potruditi opravdati povjerenje gledatelja.

Slike

Magazin in CGMagazin in CGMagazin in CGMagazin in CG

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Dnevnik 2

    image
  • Scena

    image
    Scena svakodnevno prati i osluškuje puls tri metropole regiona i donosi pregled zbivanja iz Sarajeva, Zagreba i Beograda. Gledaocima donosimo zanimljivosti iz...
  • Kay Burley At Breakfast (2019)

    image
    British early morning news and discussion show airing Monday-Thursday live on Sky News.
  • Ore 14

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.