OPIS

Povod Specijalu je album s novim snimkama Johnnyja Casha AMERICAN VI: AIN'T NO GRAVE, postumno objavljen jednom od najvećih umjetnika u povijesti i Amerike i svijeta. Uz dokumentarac o nastanku albuma o kojem priča Johnnyjev sin John Carter Cash emisija donosi i kratak podsjetnik na karijeru i enormni značaj Johnnyja Casha za nove generacije glazbenika, kao i činjenicu da su u devedesetima na Casha utjecale upravo te nove generacije. O Johnnyju Cashu govorit će čak i Snoop Dogg koji je napravio remix Cashova I Walk The Line. Posebna atraktivnost su dijelovi ekskluzivnih intervjua koje je Johnny Cash dao Anti Batinoviću tijekom devedesetih u Austriji. Bilo je riječi i o privatnom životu, Johnny Cash i June Carter ispričali su kako je nastala njihova ljubavna, a kasnije i bračna veza. To je jedna od najljepših ljubavnih priča među umjetnicima. June je umrla u svibnju 2003. a samo nekoliko mjeseci kasnije od tuge i Johnny, u rujnu.
Autor i urednik: Ante Batinović

Slike

Glazbeni specijal: Johnny Cash SpecijalGlazbeni specijal: Johnny Cash SpecijalGlazbeni specijal: Johnny Cash SpecijalGlazbeni specijal: Johnny Cash Specijal

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.