SEZONA: 1

EPIZODA: 37

OPIS

Serviserka (Žana Bumber) postavlja interfon u zgradi i svi susjedi pokušavaju savladati korištenje novim uređajem. Sanja (Jelena Vukmirica) peče kolač jer joj dolazi novi dečko, što Ferdu strahovito brine i uzrujava.
Serviserka se otvoreno nabacuje Grofu (Slaven Knezović) koji je totalno ignorira jer nije njegov tip. Lili odluči pomoći Serviserki da se atraktivno uredi, posuđuje joj svoju haljinu, našminka je i nauči zavodljivo pričati i hodati. Nakon beauty tretmana, Serviserka odlazi u „napad" na Grofa.
Ferdo (Ljubomir Kerekeš) prisluškuje Sanju i Andreja (Goran Bogdan) preko interfona, što ga dovodi do ruba infarkta. Upada u stan sav nervozan, upoznaje se s Andrejom i nagovara glupčiće da svi zajedno odu u kino…

Slike

Zauvijek susjediZauvijek susjediZauvijek susjediZauvijek susjediZauvijek susjediZauvijek susjediZauvijek susjediZauvijek susjediZauvijek susjediZauvijek susjediZauvijek susjediZauvijek susjediZauvijek susjediZauvijek susjediZauvijek susjediZauvijek susjediZauvijek susjedi

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.