SEZONA: 1

EPIZODA: 4 - Mother's Milk

OPIS

Serija „Patrick Melrose temelji se na priznatoj seriji romana autora Edwarda St. Aubyna i veselo kritizira britansku višu klasu: pratimo bolnu odiseju glavnog lika od duboko traumatičnog djetinjstva i ovisnosti u odrasloj dobi do konačnog oporavka i iskupljenja. Benedict Cumberbatch (Sherlock) glumi Patricka Melrosea, aristokrata i skandalozno smiješnog plejboja koji se trudi popraviti štetu koju su mu nanijeli otac zlostavljač i majka koja je prešutno odobravala takvo ponašanje. Kao prava televizijska saga, „Patrick Melrose ujedno je i napeta i duhovita, a dramatično obuhvaća jug Francuske u 60-ima, razvratan New York 80-ih i trezvenu Britaniju s početka 21. stoljeća. U seriji će se sat vremena posvetiti svakom od pet romana, a svaka epizoda pratit će nekoliko složenih i intenzivnih dana u Patrickovu životu.

EP. 4
Lacoste, Francuska, 2003. Patrick, 44-godišnjak, sada je oženjen s Mary i ima sinove Roberta i Thomasa. Patrick se možda skinuo s heroina, ali ponovno svoje probleme rješava zlouporabom droga. Niz moždanih udara ostavio je Eleanor Melrose gotovo nijemu. Životni stil Melroseovih ugrožava jedna New Age zaklada kojoj je Eleanor obećala vlasništvo nad dvorcem. Dok napetost raste, Patrick se trudi obuzdati pred Eleanor i njezinim novim prijateljima, a kad mu stigne bivša djevojka Julia, Patrick se vrati staroj navici nevjere. Prije nego što Patrick i Mary odu u New York, Eleanor zamoli Patricka da joj pomogne umrijeti. Patrick, Mary, i dječaci posjete rođaka Henryja i tetu Nancy u njezinoj vili u Connecticutu, podsjetnik na davne dane bogatstva i luksuza generacije njegovih roditelja. Nakon burnog posjeta obilježenog pijanim svađama, obitelj Melrose vraća se u London kako bi se suočila s budućnošću i s Eleanorinom zadnjom željom.

Slike

Patrick MelrosePatrick MelrosePatrick MelrosePatrick MelrosePatrick MelrosePatrick MelrosePatrick Melrose

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.