SEZONA: 3

EPIZODA: 23

OPIS

Molang i Piu Piu dva su neobična prijatelja koji se suočavaju sa svakodnevnim problemima na duhovit način. Molang je bijeli zečić koji sve radi sa srcem i velikim optimizmom, a Piu Piu pilić koji je sramežljiv, ali pravedan. Razigrani i znatiželjni, kroz sve avanture prolaze sa osmijehom i pozitivnim stavom, uvijek okruženi dobrim prijateljima, učeći najmlađe gledatelje vrijednim životnim lekcijama.
Simpatična francuska animirana serija 'Molang' premijerno je prikazana 2015. godine, a zahvaljujući svojim poukama i jeziku prilagođenom djeci, preko noći je postala hit pa se do danas emitirala u čak 190 zemalja svijeta! Snimljeno je pet sezona serije, devet televizijskih specijala, glazbeni album, a izdana je i linija igračaka.

Slike

MolangMolangMolangMolangMolangMolangMolangMolangMolangMolangMolangMolangMolangMolangMolangMolangMolangMolangMolangMolang

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.