SEZONA: 1

EPIZODA: 8

OPIS

Hulja zapitkuje Kerima zašto se osramotio. Kerim prvi put poljubi Hulju.
Husejin uvečer ulazi u Melekinu sobu i ispituje je za Kaju. U trenutku kad se zbliže, u sobu ulazi Hulja i vidi ih. Naljuti se na sestru i izađe. Dok svi spavaju, Melek se iskrada iz kuće i vrati se u Bursu.
Kad ujutro sazna da u kući nema gostiju, Bajram se naljuti na Kerima i Husejina. Zbog ljutnje pretrpi srčani udar. Suhejla izlazi iz sobe i kaže da je Bajram preminuo.
Bajrama odvode u bolnicu. Bade obavijesti majku da je Bajram odveden u bolnicu. Filiz odlazi odvjetniku s Mine. Mahir je potkupio odvjetnika i zastrašuje ga da ne preuzme tužbu. Melek opisuje Nilaj što se dogodilo u Istanbulu, a Bahar počne Kaju nazivati ocem. Husejin se želi riješiti Zejnep koja neprestano prigovara. Odlazi k Hulji. Zejnep govori Hulji da zna da su njezin suprug i Melek u vezi. Hulja joj govori da laže i brani svoju sestru Melek i izmišlja priču o pomirbi. U međuvremenu u bolnicu stiže Mehtap, Bajramova ljubavnica. Zejnep i Hulja joj ne dopuštaju da uđe. Liječnik obavještava obitelj da je Bajramovo stanje stabilno nakon što je imao srčani udar. Nakon što prime dobru vijest, otpravljaju Mehtap. Kerima i Husejina jako je pogodilo što im se otac našao u smrtnoj opasnosti i vode razgovor na tu temu.
Bajramovi ljudi pronalaze studenticu koja je oklevetala Kerima i nude joj veliku svotu novca da kaže istinu. Ajlin ne odustaje od optužbe za seksualno uznemiravanje, ali mijenja stav kad vidi novac. Mahir se žustro ubacuje u raspravu. Želi se pod svaku cijenu riješiti Bajramovih ljudi. Oni naoružani upadaju u sobu i praveći se da su Ajlini rođaci, silom je odvode iz sobe. Mahir zove Ajlin i prijeti joj u vezi s Kerimovom obitelji. Govori joj što sve mora reći i da sljedeći dan mora doći u Istanbul.
Svi se iz bolnice vraćaju kući osim Suhejle i Bajrama. Husejin i Kerim razgovaraju. Husejin prepušta brigu o kući Kerimu i kaže da ga neko vrijeme neće biti. Zejnep se dotjeruje kako bi vratila muža. Kad sazna da je otišao, počne razbijati stvari oko sebe, plakati i vrištati.
Zejnepin otac upoznaje Bade. Bade mu govori tko je ona zapravo. Zejnep plačući odlazi k ocu i želi da dovede Husejina kući. Kerim i Hulja umiješaju se u to. Žele spriječiti Zejnep da u cijelu priču umiješa svog oca. Kerim kaže Hulji o odluci da počne raditi u tvrtki.
Husejin posjećuje Melek i govori joj što se dogodilo nakon što je otišla. Govori joj da je svom ocu rekao da je zaljubljen, da je tražio rastavu od Zejnep i da mu je otac doživio srčani udar.

Slike

Djevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa sela

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Glas srca (2014)

    image
    Mlada učiteljica Elizabeth Thatcher (Erin Krakow), navikla na život u visokom društvu, odlazi raditi u Coal (Hope) Valley, gradić u zapadnoj Kanadi, u kojem...
  • Bolji život (1987)

    image
    U 'Boljem životu', koji je i danas iluzija svih stanovnika Zemljine kugle, obitelj pravnika Dragiše Popadića, pridošlice u glavni grad, bori se s uobičajenim...
  • Mala kuća u preriji (1974)

    image
    Godina je 1878. U tijeku je osvajanje zemlje, a među mnogima koji su u potrazi za novim životom na novoj zemlji je i obitelj Ingalls: Charles, njegova mlada žena...
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.