Ocjena korisnika: 10/10

SEZONA: 1

EPIZODA: 39

OPIS

Isabel kaže Anibalu da ga više ne voli, a on joj odbrusi da je to sigurno zbog Sergija. Isabel odgovori da Sergio nema nikakve veze s tim, no on je upozori da će istražiti o kome je riječ te da će ga ubiti. Daniel kaže Andresu da se Isabel pomirila s Anibalom. Sergio kaže Danielu da se pomirio s Teresom i da je Isabel oprostila Anibalu vezu s ljubavnicom. Anibal kaže majci da se prestane miješati u njegov život jer je sve propalo otkad mu je počela dijeliti svoje savjete. Alejandra kaže Regini da više ne može sakriti da je zaljubljena u Uriela. Amparo to sluša i kaže da nikad neće dopustiti da se uda za njega. Alejandra odvrati da će zauvijek otići kada dobije nasljedstvo. Carlos prevari i zatvori Elisu kako bi spriječio njezin iskaz na sudu.

Slike

Divlja zemljaDivlja zemljaDivlja zemljaDivlja zemljaDivlja zemljaDivlja zemljaDivlja zemljaDivlja zemljaDivlja zemljaDivlja zemljaDivlja zemljaDivlja zemlja

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.