SEZONA: 3

EPIZODA: 29

OPIS

Obožavate šopingirati? Kupovanje krpica vam dođe poput terapije i odmaka od svakodnevnih briga? Volite promatrati i kako se drugi odijevaju i dobivati ideje za vlastiti modni izričaj?
Međunarodno popularan format u svijetu jedan je od najtraženijih formata distributerske kuće “Global Agency“, a pod nazivom "Shopping Queen" osvojio je do sad čak 11 zemalja svijeta. Kako i ne bi kada će rijetko kojoj gledateljici srce ostati mirno kada vidi da natjecateljice "Shopping kraljice" za svoje kupovine dobivaju novac, a svu odjeću koju odaberu zadrže za sebe.
Koncept emisije jest da se svaki tjedan, petero žena natječe se za titulu šoping kraljice. Tjedni zadaci, poput stila "vjenčane kume", "rođendanski tulum", "životinjski uzorci", samo su neke od tema koje će biti zadane kandidatkinjama, a one će u roku od četiri sata - svaka u jednom danu, morati kupiti odjeću koja će odgovarati zadanom stilu. Uz to, na kraju će morati stići i kod frizera i šminkera ne bi li dojam bio potpun. Kako bi djevojke osvojile titulu "Shopping kraljice", moraju u četiri sata za 2000 kuna kupiti najbolju moguću kombinaciju, obaviti šminkanje i frizuru. Druge natjecateljice na kraju dana ocjenjuju uspješnost i modni odabir.
Na kraju tjedna, uz pomoć poznatog modnog kritičara i stilista Roberta Severa, odlučit će se koja je kandidatkinja pobjednica tog tjedna te koja je najbolje dočarala zadani stil i tako postala šoping kraljica. Robertov zadatak je tijekom tjedna promatrati kako se dame snalaze u kupovini ne bi li petkom zajedno s njima komentirao njihove izbore te na kraju odabrao pobjednicu.

Slike

Shopping kraljicaShopping kraljicaShopping kraljicaShopping kraljica

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Mačke iz pakla (2011)

    image
    Jackson vjeruje kako se može pomoći svakoj problematičnoj mački. On shvaća da su mačke teritorijalne i trebaju svoj prostor, čega vlasnici nisu svjesni, te su...
  • Bijeg na selo (2002)

    image
    Dokumentarni serijal „Bijeg na selo“ donosi nam priču o savršenim domovima za obitelji koje silno žele pobjeći iz užurbanog, pomalo i divljeg života u gradu....
  • Shopping Queen (2012)

    image
    5 women go on 4 hour shopping trips each to style in the best fit for the motto given by the designer Guido Maria Kretschmer in the beginning of the week.
  • Bivši na plaži USA (2018)

    image
    Popularni reality show 'Bivši na plaži' dobio je svoju američku verziju! U ovom društvenom eksperimentu poznati samci misle da odlaze na Havaje, iščekujući...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.