SEZONA: 1

EPIZODA: 5

OPIS

Svaki dan nova je borba za preživljavanje. Svaka životinja na zemlji ima samo jedan krajnji cilj – nastaviti svoju krvnu liniju u obliku potomstva. No na tom putu očekuju ih brojni izazovi s kojima se hrabro moraju suočiti: kako preživjeti u svijetu odraslih, pronaći ili sagraditi dom, uspeti se na društvenoj ljestvici, osvojiti partnera, postati roditeljem i uvesti sljedeću generaciju u isti taj opasni svijet u kojemu će se morati naučiti brinuti sami za sebe. No svaka je životinja rođena s nemilosrdnim instinktom preživljavanja koji im pomaže nadvladati sve prepreke.
''Priče o životinjama'' BBC-jeva je dokumentarna serija iz 2014. godine koja stiže iz pera producenata Mikea Guntona, Ruperta Barringtona i Toma Hugh-Jonesa. Svaki od šest dijelova ovog vrhunskog dokumentarnog spektakla otkriva po jedan životni izazov s kojim se životinje suočavaju u različitim fazama svoga života. Uloga naratora i u ovom je serijalu povjerena legendarnom prirodoslovcu i filmašu, siru Davidu Attenboroughu, koji već desetljećima fantastičnim dokumentarcima, kao što su "The Blue Planet", "Africa", "The Life of Birds" ili "Frozen Planet", pokušava ljudima približiti fascinantan svijet životinja i divljine.

Slike

Priče o životinjama

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • U potrazi za izvanzemaljcima (2014)

    image
    IN SEARCH OF ALIENS follows Giorgio Tsoukalos, an Ancient Astronaut theorist and leading contributor to Ancient Aliens, as he explores the fascinating evidence...
  • Children of the Sun (2020)

    image
    The rise and fall of the Maya, the Incas and the Aztecs, three pre-Columbian civilizations whose greatness and mysteries fascinate.
  • Srpski junaci srednjeg veka (2017)

    image
    „Srpski junaci srednjeg veka“ je igrano-dokumentarna TV serija realizovana prema ideji glumca i reditelja Radoša Bajića. Ovaj televizijski projekat gledaocima...
  • Ekumenizam i religije

    image
    Emisija uživo o temama vezanima za međureligijski dijalog i ekumenizam te aktualna religijska kretanja u svijetu.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.