SEZONA: 1

EPIZODA: 142

OPIS

Helena je uslijed svega krajnje potresena i na rubu živčanog sloma. Laže Ranku da je Maša otišla u vrtić, no kada Ranko sazna da Maše nema, razbjesni se i kreće po nju. Helena i Edita pokušavaju ga spriječiti, pri čemu Helena doživljava psihički slom i baca se Ranku pred auto.
Kada sazna da je Ranko na putu k njemu, Tomo šalje Sonju i Mašu kod Vlade, dok Edita apelira na Snježanu da joj pomogne zaustaviti Ranka.
Blaženka ucijeni Štefa pred Dinom - otkrit će da je lagao za bolest, ako ne zaustavi rušenje radničkog naselja. Štefu su vezane ruke, no suočen pred Dinom, ponudi Blaženki novi stan u zamjenu za šutnju.
Emina se vraća u Vrhovac. Snježana joj se ispriča što je otišla, no Emina je ošamari.
Blaž zaprosi Branku u srcu koje je napravio od stotinu svijeća. Oduševljena Branka pristaje.

Slike

Čista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubav

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.