poster

Glazbeni specijal: Goran Bare "Dosta mi je te američke glazbe!"

Glazbeni specijal (2018)

glazbeni | Hrvatska

Ocjena korisnika: 10/10
(3 glasova)

OPIS

Glazbeni specijal prikazuje veliki ekskluzivni intervju koji je Goran Bare dao autoru serijala Anti Batinoviću.
Govorit će o svom najnovijem albumu koji je u završnoj fazi realizacije u Novom Mestu. Ovaj album Bare radi bez Majki, a glazbeni producent mu je Mario Rašić, istaknuti hrvatski džezist.
Bit će to nešto poput kopernikanskog obrata u stvaralaštvu Gorana Bare. Dok su mu svih ovih prethodnih desetljeća nadahnuće bili punk i blues - bio je nešto poput viteza punka i bluesa panonske ravnice - ovaj put nadahnuo se ranom europskom elektronskom glazbom osobito onom iz Njemačke te berlinskom trilogijom Davida Bowieja.
Kako će otkriti u emisiji, ta glazba bila mu je nadahnuće još od samih početaka u Vinkovcima ali nije imao adekvatne suradnike. Majke su bile striktno punk-blues rock band. No, na sreću Bare je sad, manje-više 2017., počeo surađivati s Mariom Rašićem i nekolicinom glazbenika oko Laibacha i rezultati njegovoga najnovijega autorskoga stvaranja bit će uskoro ponuđeni na novom albumu. Bare je zadovoljan rezultatima novoga pa neće biti stavljen u bunker i vjerojatno nikada objavljen, kao prethodni s kojim je toliko nezadovoljan.

Slike

Glazbeni specijal: Goran Bare "Dosta mi je te američke glazbe!"Glazbeni specijal: Goran Bare "Dosta mi je te američke glazbe!"Glazbeni specijal: Goran Bare "Dosta mi je te američke glazbe!"Glazbeni specijal: Goran Bare "Dosta mi je te američke glazbe!"

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.