SEZONA: 1

EPIZODA: 5

OPIS

Amparo kaže Danielu da se Iker zanima za njegovu rođakinju. Alejandra prizna Danielu da se viđa s Ikerom jer je milijunaš, a on joj odvrati da promisli što radi. Teresa kaže Amparo da osjeća da se Sergio zanima za drugu ženu i da će prekinuti vezu s njim. Daniel udari čuvara i pokuša odvesti kamion s drvima. Policija ga dolazi uhititi, a Carlos divljački udari čuvara. Andres kaže Arturu da je Daniel priveden, te da su ga optužili da je udario čovjeka, ali da on nije počinitelj. Arturo kaže da Daniel nije udario čuvara, no odvjetnik mu kaže da je Danielov slučaj težak. Amparo zamoli Isabel da nekako izbavi Daniela. Stoga ona odlazi Carlosu kako bi dogovorila Danielovo puštanje na slobodu.

Slike

Divlja zemljaDivlja zemljaDivlja zemljaDivlja zemljaDivlja zemljaDivlja zemljaDivlja zemljaDivlja zemljaDivlja zemljaDivlja zemljaDivlja zemljaDivlja zemlja

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.